Ciprian vrea sa plece din competitie


ciprian-mpfm6-vrea-sa-plece-din-competitie

Afla motivele.

Rezumat MPFM6 din 18.01.2017, ora 11.15:

Astrologul Camelia Patrascanu a vorbit, joi, despre ce surprize ne rezerva anul 2017, ce abia si-a facut debutul.

Andrei alias Bernny a fost invitat in emisiunea Star Matinal de la Antena Stars unde a primit sansa de a canta prima lui piesa “Te caut printre amintiri”.

Ciprian isi doreste sa plece din competitie. Ciprian: “Am pierdut mult timp aici! Vreau sa ies afara, sa imi gasesc un job! Imi este dor de familie si de prieteni! Cu Iulia nu am nicio treaba, doar ca prieteni pentru ca deja am cunoscut-o si nu ne potrivim ca si caractere!”

Adriana Bahmuteanu a fost invitata speciala a emisiunii de astazi. Adriana Bahmuteanu: “Exista dragoste la prima vedere. Cred ca doi oameni isi pot da seama daca sunt unul pentru altul chiar de la prima intalnire! Important este ca dragostea sa si dureze! Daca intri intr-o competitie, respecta-i regulile! Se pot forma cupluri pentru Marele Premiu, dar sentimentele reale vor iesi in cele din urma la iveala! Mihaela este genul de persoana careia ii place sa atinga, dar lui Mihai nu-i place sa fie atins! Andrada si Valentin se potrivesc, dar sunt mai timizi!”

Vali a cazut iar victima farselor facute de vechii concurenti.

Criticile sustinatorilor au afectat-o foarte mult pe Andreea: ”Eram sigura ca eu o să fiu oaia neagra!”

Mihaela si Mihai s-au contrat in urma petrecerii burlacitelor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 ianuarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free