Concurentii au jucat “Adevar si Provocare”


madalina-mpfm6

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 07.01.2017, ora 14:

La ceas de seara, un mesaj provocator a sosit in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii si-au trasat provocari inedite si au cautat adevaruri incomode.

Concurentii au jucat ”Adevar sau provocare”. Andrei a raspuns sincer despre ultima relatie din afara competitiei. Mihaela a fost provocata sa sarute un baiat si l-a ales pe Mihai, iar Mihai a raspuns sincer la intrebarea: “Ce ai facut cu o zi inaine de intrarea in competitie?”

Jocul a continuat. Radu a raspuns ce fantezii a avut cu o profesoara din liceu, Andreea a avut o intrebare de cultura generala: “Cine a scris romanul Ion?”, la care nu a stiut sa raspunda.

Madalina a raspuns la intrebarea daca are incredere in locul “Mireasa pentru fiul meu”, Valentin la intrebarea: “De ce te mai afli aici?” – “Imi doresc sa castig alaturi de Andrada!”, iar Andrada

Ultima runda a jocului. Cosmin a vorbit despre persoana cea mai draga din competitie, Marius despre regrete, Ciprian despre perioada cat isi mai doreste sa ramana in competitie, Laurentiu despre fata pe care o place din competitie, iar Stefania a primi o provocare.

Zi aniversara pentru Valentin! Jessica, fiica lui, a implinit astazi patru ani! Convorbire plina de emotii. Fiica lui Valentin a facut 4 anisori.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free