Laurentiu si Stefania, foarte apropiati in ultima perioada


laurentiu-ana-maria-mpfm6-stefania

Vezi reactia Anei-Maria.

Rezumat MPFM6 din 06.01.2017, ora 14:

Noul cuplu format de Andreea si Radu n-a ramas fara reactii din partea Andradei si a lui Valentin! Teama sau bucurie: Ce simt Andrada si Valentin dupa ce Andreea si Radu au format un cuplu?

Andreea si Radu au intrat in vizorul concurentilor imediat ce cuplul lor a devenit o certitudine! Pe seama cuplului Andreea-Radu s-au facut mai multe glume.

Caile dragostei sunt incurcate, cand gelozia intra-n actiune. Ciprian a avut un schimb de replici dure cu Madalina. Concurentul a fost subiect de glume pentru fete.

Se formeaza un nou cuplu in casa “Mireasa pentru fiul meu”?  Stefania a vorbit cu Ana-Maria despre apropierea ei fata de Laurentiu. Reactia Anei-Maria nu a fost una tocmai buna, caci concurenta a spus ca nu este de acord ca o prietena de-a ei sa se cupleze cu fostul ei prieten. Oare mai simte Ana-Maria ceva pentru Laurentiu? Ana-Maria nu accepta ca Laurentiu sa aiba o relatie cu o alta fata. Concurentul isi simte libertatea ingradita de Ana.

Madalina si Laurentiu s-au pupat pe buze din greseala, spre gelozia lui Andrei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free