Madalina i-a pregatit o surpriza lui Andrei


madalina-mpfm6-surpriza-andrei

Vezi in ce a constat si reactia pe care a avut-o concurentul.

Rezumat MPFM6 din 06.01.2017, ora 10.50:

Diana Matei a trecut pragul competitiei. 

Doua mame le-au invatat pe concurentele de la “Mireasa pentru fiul meu” cum sta treaba cu Boboteaza! Doamna Ecaterina, mama lui Catalin MPFM4: “Baietii sunt mult mai pregatiti decat fetele pentru casatorie! Ana-Maria este rasfatata, i s-a oferit mereu totul!”

Laurentiu: “Momentele in care Ana m-a respectat au fost prea putine!”

Cearta aprinsa intre Ana-Maria si Mihaela. Dupa ce s-a confruntat aprig cu Mihaela, Ana-Maria a fost sfatuita sa se calmeze!

Concurentii s-au pregatit cum se cuvine pentru Boboteaza, dar nu si la capitolul curatenie! Mamele si cantareata Diana Matei au vizitat casa fetelor, unde au gasit o dezordine de proportii.

Madalina i-a pregatit o surpriza lui Andrei. Cei doi au avut o seara de neuitat la karaoke, unde a fost rost de cantat si voie buna. Andrei s-a aratat foarte incantat de surpriza pregatita de Madalina.

Andrei si Radu au muncit la shaormerie pentru a le pregati Madalinei si Andreei surprize deosebit. Fiind o persoană curioasa, Andreea a vrut sa afle motivul pentru care Radu, iubitul ei, a muncit la shaormerie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 ianuarie 2017, ora 10.50 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free