Laurentiu a pus ochii pe Madalina


laurentiu-a-pus-ochii-pe-madalina-mpfm6

Afla detalii si vezi cum a stat clasamentul in aceasta saptamana.

Rezumat MPFM6 din 07.01.2017, ora 17:

Ciprian si Cosmin si-au declarat razboi. Ciprian a vrut la dus, insa un obstacol i-a aparut in cale. A urmat un razboi al declaratiilor intre acesta si Cosmin. Ciprian: ”Nu este prima oara cand Cosmin cauta sa ma intepe!”

Inevitabilul s-a produs. Dupa multe tatonari, flacara iubirii dintre Andreea si Radu a fost aprinsa. Andreea si Radu au lasat prietenia deoparte in serviciul dragostei. Fratele lui Radu l-a indemnat pe concurent sa dea cartile dragostei pe fata. Dragostea a inflorit, dar cat de puternica este mireasma iubirii?

Doamna Lorenta, mama lui Radu, si-a dat acceptul ca flacara iubirii dintre fiul ei si Andreea sa fie aprinsa: “Sunt fericita ca fiul meu a format un cuplu! Speram ca pana la urma fiul meu sa faca un cuplu cu Andreea!”

Ana-Maria si Laurentiu s-au despartit oficial! Flacara iubirii lor a fost stinsa, mama lui Laurentiu, doamna Angela, dandu-si acceptul in acest sens.

La numai cateva minute de la despartirea de Ana-Maria, Laurentiu a avut numai cuvinte de lauda pentru Madalina! Concurenta se afla la rascruce de drumuri amoroase.

Numarul concurentilor a sporit. Madalin a pasit in competitia Mireasa pentru fiul meu alaturi de mama lui. Madalin are 23 de ani si vine din Buzau. El a intrat in casa ”Mireasa pentru fiul meu” alaturi de mama lui, doamna Constantina.

Mama lui Madalin a ales-o pe Madalina, pentru a lua o cina romantica cu fiul ei.

S-a citit clasamentul voturilor acumulate in aceasta saptamana. Andrada a fost desemnata “Mireasa Saptamanii”, iar iubitul ei, Valentin, ”Mirele Saptamanii”.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 7 ianuarie 2017, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free