Iulia si Ana-Maria au ignorat pedeapsa primita


iulia-ana-maria-pedeapsa

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 16.11.2016, ora 11.15:

Impartirea cumparaturilor baietilor a venit cu multe proteste. Un energizant s-a regasit pe masa in timp ce Cristi l-a adus pe al doilea, pe care l-a lasat pe masa langa primul. Dupa ce Valentin a luat unul dintre cele doua energizante, a inceput revolta! Valentin si Cristi sunt la cutite. Conflictul dintre cei doi a pornit de la un energizant.  Valentin l-a acuzat pe Cristi ca i-a agitat energizantul.

Valentin: “Daca se intampla intr-un restaurant ori as fi plecat eu de acolo, ori i-as fi pus lui Cristi energizantul in cap si ar fi plecat el!”

La ora de culcare s-a discutat despre dragoste si competitie. Cand Andrada nu este prin preajma, intre Cristi si Valentin a domnit pacea.

Andrada a fost subiect de discutie intre Georgiana si Cristi. Se teme Georgiana ca inima lui Cristi bate inca pentru Andrada?

Actiuni controversate au fost repede taxate. Iulia si Ana-Maria au fost pedepsite pentru faptele lor. Ana-Maria si Iulia si-au facut un plan ce nu prea se potrivea cu sanctiunea primita. Andrei nu a fost deloc multumit de felul in care Iulia si Ana-Maria si-au indeplinit pedeapsa primita. Iulia si Ana-Maria au ignorat pedeapsa primita. Andrei: “Ana-Maria nu a facut nimic!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 16 noiembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free