Tensiunile dintre Andrada si Cristi au continuat


tensiuni-andrada-cristi-mpfm6

Afla ce s-a mai intamplat intre cei doi fosti iubiti.

Rezumat MPFM6 din 16.11.2016, ora 14:

In urma curateniei facute, Iulia si Ana-Maria au intrat in conflict cu Andrei. ”Incearca sa ma puna intr-o lumina proasta!”, a declarat Ana-Maria.

In timp ce curatenia era in toi, tipete au inceput sa rasune. Cuvinte grele si amenintari periculoase au zburat intre Iulia, Ana-Maria si Ciprian. Ana-Maria despre Ciprian: ”Daca venea la mine, ii dadeam o bucata!”

De ziua lui, Ali a primit un cadou special din partea lui Edith, dar si o declaratie de dragoste emotionanta. Edith, declaratie de dragoste pentru Ali: ”Ce-mi doresc pentru mine, iti doresc si tie!”

De ziua lui Ali, mama si matusa lui au pasit in platoul emisiunii. Mama lui Ali, pentru prima data in platoul emisiunii: ”Edith este buna de nora!”

In timp ce Edith muncea de zor la surpriza planificata pentru ziua de nastere a lui Ali, acesta se bucura de intreaga atentie a Anei Maria! Ali si Ana-Maria s-au harjonit de zor! Edith: ”Sa-ti fie frica atunci cand vin in casa!”

Valentin a reclamat fapte grave petrecute in dormitorul in care locuieste. In urma acestor declaratii, Andrada a reactionat vertiginos. Andrada, catre Cristi: ”Ai mentalitate de taran care da cu sapa in cap!”

Andrada: “Cristi nu face nimic altceva decat sa ne provoace pe mine si pe Valentin!”

Cristi a recunoscut ca a prmit bani si alte bunuri materiale de la sustinatori. Cristi: ”Am primit bani de la sustinatori!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 16 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free