Valentin vs. Cristi, conflict de proportii


valentin-cristi-mpfm6-conflict-de-proportii

Afla ce s-a intamplat intre cei doi.

Rezumat MPFM6 din 15.11.2016, ora 14:

Vizitatori din exterior le-au oferit favoritilor sfaturi competitionale!

Razboiul unei vechi iubiri a continuat cu o noua batalie! Cine pe cine a provoacat in conflictul dintre Valentin si Cristi? Rufele iubirii transformate in ura s-au spalat in direct!

Se folosesc Cristi si Danut de orice strategie pentru a-l “elimina” pe Valentin? Casa Baietilor s-a transformat intr-un camp de batalie! Tarziu in noapte, provocari au fost lansate, acceptate si degraba deraiate!

Marius: “De cand a intrat in competitie, Cristi se da in spectacol!”

Cursa pentru rasfat a impartit echipa baietilor in tabere rivale! Cristi despre baieti: “Daca eu fac ceva, tipa toti, dar daca face Valentin, nimeni nu spune nimic!”

Cristi a primit un mesaj de la o sustinatoare a Andradei. Mesajul spunea ca aceasta il sustine acum doar pe Cristi. Petronela Crenguta a infirmat mesajul primit de Cristi: “Nu am trimis niciun mesaj, este o manipulare grotesca! Se joaca foarte urat afara! Eu nu am fost sustinatoare a lui Cristi niciodata, l-am adoptat fiind partener al Andradei!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free