Adriana pleaca cu regrete din competitie


regretele-adrianei-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 24.08.2016, ora 10:

Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 24 august 2016.

Mihaela si Constantin au avut parte de o surpriza din partea staff-ului “Mireasa pentru Fiul Meu”: cei doi concurenti si-au intalnit mini sosiile si au stat impreuna cu Rebeca si Mihai o dimineata intreaga! Nu mica le-a fost mirarea cand au vazut nu numai ca se aseamana din punct de vedere fizic, dar au si aceleasi gusturi culinare si prefera aceleasi activitati.

Data trecuta, Mihaela a fost absenta de la iesirea care avea ca scop alegerea verighetelor, insa cei doi au primit o noua sansa. Mihaela si Constantin si-au ales verighetele ce le vor uni destinele pentru tot restul vietii! Alegerea nu a fost deloc usoara, dar, intr-un final, cei doi amorezi au ajuns la un consens. Vezu in reluare ce mesaj au decis sa graveze in interiorul verighetelor!

In miez de noapte, Adriana a celebrat-o pe cea care i-a dat viata! Concurenta nu a putut sa isi stapaneasca lacrimile in emisiune si si-a exprimat regretele pe care le are vis-a-vis de deciziile pe care le-a luat in trecut. Adriana a declarat cu ochii in lacrimi: “Plang pentru ca stiu ca din cauza mea, parintii mei au avut unul dintre cei mai grei ani din viata. Regret ca au suferit, trebuia sa le fi ascult sfaturile la momentul potrivit.”

Adriana: “Mi-am complicat singura viata!”

Pasii dansului mirilor le-au pus probleme serioase Laviniei si lui Eduard! Chiar daca a fost calcat de pantoful Laviniei pe piciorul descaltat, Eduard si-a vazut de dans!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea  a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free