Lavinia si Eduard, acuzati din nou de incalcarea regulii 25


eduard-lavinia-mpfm5-regula-25

Rezumat si reluare MPFM5 din 23.08.2016, ora 14:

Daca unii viseaza la premiul cel mare, Lavinia si Eduard se preocupa de prima noapte de dragoste. Concurenta a declarat ca a pregatit in detaliu prima zi in afara competitiei, insa este constienta ca, sub efectul emotiilor, planurile ei pentru noaptea nuntii ar putea esua: “Oricat m-am straduit eu pentru acel moment, ar putea sa fie un esec total.”

Dupa ce cuplul Eduard-Lavinia a fost banuit in mai multe randuri ca a incalcat regula 25 a emisiunii, iata ca zvonurile s-ar putea confirma. In emisiunea de sambata, Lavinia a acuzat stari de rau si greata. Mai mult, concurenta a parasit in direct platoul emisiunii, spunand doar ca nu se simte bine si are nevoie urgent sa meargă la toaleta. Prezentatoarea emisiunii a mers dupa ea, insa Lavinia nu a dorit sa iasa din baie.

Adriana ai Valentin si-au facut planuri detaliate de viitor! In ceea ce priveste marele premiu al competitiei, castigat de concurenta care va fi desemnata mireasa sezonului, se pare ca baietii deja stiu ce vor sa faca cu banii. In cazul in care Adriana va castiga marele premiu, Valentin s-a gandit bine in ce vrea sa investeasca. Si alte cupluri isi fac planuri de dupa nunta, dar nu financiare, ci locative.

Adriana si Valentin sunt cei mai votati concurenti din acest sezon. Ei formeaza un cuplu de mai multe luni in competitia “Mireasa pentru fiul meu”.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free