Mihaela, mai geloasa decat vrea sa arate?


mihaela-geloasa

Rezumat si reluare MPFM5 din 23.08.2016, ora 10:

Lavinia si Eduard au implinit de curand 11 luni de relatie. La ceas aniversar, Lavinia si Eduard si-au facut cadou cateva scantei!

Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 23 august 2016.

La ceas de seara, cand muzica rasuna ademenitor, pasii de dans s-au transformat intr-o tirada de reprosuri pentru Adriana si Valentin. Nepasionati din fire de dans, cei doi amorezi nu pot ajunge la un consens in ceea ce priveste coregrafia din ziua nuntii si iau in calcul chiar si varianta ca in ziua cea mare sa nu aiba un vals al mirilor.

Baietii au avut parte de o iesire in club memorabila, dar se pare ca petrecerea burlacilor nu le-a lasat pe partenerele lor indiferente, iar in unele cupluri s-au nascut gelozii. Mihaela a fost una dintre cele mai afectate fete, iar comportamentul lui Constantin a determinat-o pe concurenta sa verse lacrimi amare si sa respinga atingerile tandre ale viitorului ei sot.

Relatia dintre Lavinia si Eduard a fost presarata din belsug cu dezmierdari “dulci” si atingeri “suave”! Concurentul a parut imun la reprosurile iubitei, iar acest lucru a scos-o din sarite pe viitoarea lui mireasa. Dar Lavinia nu s-a lasat usor si si-a pus imediat logodnicul la punct: “Ai impresia ca eu fac ce vrei tu? In ultimul timp s-a dovedit ca iese mereu cum vreau eu.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free