Concurentii regreta plecarea lui Vladut


concurentii-regreta-plecarea-lui-vladut

Rezumat si reluare MPFM5 din 22.08.2016, ora 14:

Desi l-a nominalizat, Mihaela sustine ca regreta eliminarea lui Vladut din competitie! Concurenta a varsat lacrimi amare, atat in momentul in care Vladut a parasit casa “Mireasa pentru fiul meu”, dar si in momentul in care prezentatoarea Paula Chirila i-a cerut sa isi exprime gandurile cu privire la nominalizarea lui: “Mi-a parut foarte rau ca l-am nominalizat, pentru ca mi-as fi dorit sa ajunga si el in Marea Finala”

Adriana: “Daca Vladut ajungea in Marea Finala, se implinea astfel jumatate din visul Lilianei!”

Baietii au avut parte de o petrecere a burlacilor pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand. Ajunsi intr-un club de noapte, inconjurati de ispite care mai de care mai provocatoare, baietii s-au dezlantuit. Ce s-a intamplat la petrecerea burlacilor intrece orice imaginatie.

Neintelegerile de pe ringul de dans au alungat armonia dintre Lavinia si Eduard! Cei doi amorezi s-au luat la harta in momentele in care legatura dintre ei trebuie sa fie bine sudata. Dar reprosurile nu s-au auzit doar pe material. In momentul discutarii imaginilor, cei doi s-au contrazis din nou, iar Lavinia a vrut sa lamureasca situatia: “Eu ies mereu cea rea, iar Eduard cade bine.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free