Reprosurile dintre Mihaela si Constantin au continuat


mihaela-constantin-tensiuni-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 22.08.2016, ora 10:

Lavinia a prezentat horoscopul zilei de 22 august 2016.

Baietii au cautat costumul perfect de ginerica. Neinsotiti de miresele lor, cei trei viitori miri si Vladut si-au ales costumele de ginerica. Oare ce vor spune miresele cand le vor vedea?

Chiar daca a ramas mai putin de o saptamana pana isi vor uni destinele pentru totdeauna, Mihaela si Constantin au continuat cu reprosurile, iar acestea par sa devina periculoase pentru relatia lor. O reactie a concurentului din direct a enervat-o la culme pe iubita lui. Oare au reusit cei doi indragostiti sa-si rezolve neintelegerile sau doar le-au ascuns sub pres?

Sunt cel mai iubit cuplu de la “Mireasa pentru fiul meu”, dar manifestarea sentimentelor lor este diferita fata de cea a celorlalte cupluri din competitie. Adriana si Valentin au inlocuit atingerile suave si saruturile cu tachinari, reprosuri si… palme. Se pare ca promotorul acestor reactii este, intotdeauna, Valentin.

Nunta se apropie cu pasi repezi, iac concurentii ard de nerabdare sa imbrace rochiile de mireasa si costumele de ginerica. Cu Marea Finală in gand, Lavinia l-a pus pe Eduard la treaba, iar Mihaela si Constantin se gandesc la viata de dupa competitie si isi fac planuri pentru primele zile in afara casei “Mireasa pentru fiul meu”!

Valsul mirilor este un moment important al nuntii, iar concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” au primit ajutor in acest sens, de la cei mai talentati instructori de dans. Cele trei cupluri au descoperit primii pasi ai dansului pe care il vor face in Marea Finala. Cine credeti ca a fost cel mai agil dintre logodnici, dar si cel mai putin talentat?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free