Adriana i-a oferit mamei sale un cadou impachetat in regrete si dorinte


adriana-cadou-de-ziua-mamei

Rezumat si reluare MPFM5 din 24.08.2016, ora 14:

La capitolul coordonare, Adriana si Valentin nu stau prea bine. Dansul mirilor a tulburat linistea din cuplu. Repetitiile pentru vals s-au transformat intr-un calvar pentru cei doi, iar pentru Adriana, tensiunea ultimelor zile petrecute in competitie isi spune cuvantul: “Sunt nervi din cauza zilelor care au mai ramas. Asteptam sa treaca si sa plecam odata de aici.”

De ziua celei care i-a dat viata, Adriana i-a oferit mamei sale un cadou impachetat in regrete si dorinte! In urma cu un an, in aceeasi zi aniversara a doamnei Maria, Adriana isi lua adio de la parinti, fara sa stie pentru ce perioada de timp. Concurenta a declarat ca a pasit pragul competitiei fara niciun gand si fara niciun scop, iar faptul ca dupa un an va iesi din casa la bratul sotului pe care l-a visat, spera sa ii stearga mamei sale din amintire toate momentele care au facut-o sa sufere.

Mama Adrianei, mesaj in lacrimi catre fiica ei: “Vino acasa, nimeni nu o sa iti reproseze nimic!”

Dupa o emisiune plina de momente grele, Eduard a vrut sa se odihneasca in casa baietilor, insa ideea iubitului ei a scos-o din sarite pe Lavinia, care se simte neglijata. De la o vreme, Lavinia si Eduard trec foarte repede de la tachinari glumete la reprosuri dure!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free