Mihaela si Constantin, mai aproape de despartire decat de casatorie?


mihaela-constantin-mpfm5-divort

Rezumat si reluare MPFM5 din 19.08.2016, ora 10:

Telespectatorii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu!” au avut parte de o provocare! Acestia au trimis mai multe fotografii in care apar copii lor, ce seamana izbitor cu concurentii show-ului matrimonial. Galeria foto i-a incantat pe cei din casa, iar mini-Eduard, mini-Adriana sau mini-Mihaela le-au adus zambetul pe buze tuturor!

Cuplurile de la “Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele ce le vor uni destinele pentru tot restul vietii! Daca pentru cuplurile Adriana – Valentin si Lavinia – Eduard, alegerea verighetelor a fost prilej de bucurie, in cuplul Mihaela – Constantin lucrurile au intrat pe un fagas gresit. Concurentul a mers neinsotit de iubita lui in magazinul de bijuterii. Ce credeti ca se va intampla cu relatia celor doi, care par mai aproape de divort decat de casatorie?

Mihaela si Constantin s-au rafuit din nou! De această data, conflictul a pornit de la lista de invitati, pe care cei doi au trebuit sa o faca in scopul unei cine cu prietenii. Mihaela s-a aratat din ce in ce mai nemultumita de viitorul sot.

Tensiunile dintre el si Mihaela l-au facut pe Constantin sa nu-si mai stapaneasca lacrimile! Concurentul a izbucnit in plans, in direct. Cu toate ca pana la Marea Finala mai sunt doar cateva zile, moment in care au jurat sa isi uneasca destinele pentru tot restul vietii, Mihaela si Constantin par mai aproape de divort decat de casatorie.

Mihaela catre Constantin: “Daca tu te comporti asa dupa toate discutiile noastre, nu e bine!”

Mihaela despre Constantin: “Stie doar sa se enerveze si sa faca figuri!”

Care credeti ca va fi deznodamantul acestor ultime zile de certuri si reprosuri?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free