Eduard a pus problema divortului de Lavinia


lavinia-eduard-mpfm5-despre-divort

Rezumat si reluare MPFM5 din 18.08.2016, ora 14:

In Romania, aproape 30% dintre cuplurile casatorite aleg solutia divortului. Viitorii miri ai competitiei se pun in garda impotriva oricaror piedici survenite dupa casatorie! Avocatul Artin Sarchizian a venit in platoul “Mireasa pentru fiul meu” si a discutat cu fiecare despre implicatiile unui divort, din punct de vedere financiar, dar si ce se intampla in cazul in care cuplul are un copil sau mai multi. Artin Sarchizian: “Parintele ce isi indeparteaza copilul de celalalt parinte poate fi decazut din drepturile sale!”

Eduard a pus problema divortului de Lavinia. “Daca nu ma mai inteleg cu Lavinia, imi iau bocceluta si plec!” a spus concurentul.

Tensiunile dintre Mihaela si Constantin au atins cote periculoase! Chiar daca au mai ramas mai putin de doua saptamani pana isi vor uni destinele pentru totdeauna, relatia celor doi amorezi pare ca a intrat pe un fagas gresit. Vezi in reluarea ce a declarat psihologul Cristina Zaharia cu privire la atitudinea Mihaelei si a lui Constantin si ce sanse exista ca relatia celor doi sa reziste in timp!

Constantin si Mihaela, “la psiholog”: “In loc sa discute cu mine, Mihaela isi varsa nervii pe mine!”

Cristina Zaharia: “Cand doi oameni construiesc ceva impreuna, aportul lor trebuie sa fie echilibrat! Daca nu va puneti pe voi insiva pe primul plan, nu veti avea nicio sansa! Daca voi cadeti, s-ar putea ca cel in care aveti incredere sa nu va ridice! Constantin ii reproseaza Mihaelei lucruri pe care ea le stie, dar nu le accepta! Constantin daca este suparat pe ea, tot cu ea trebuie sa discute. Mihaela are o atitudine aroganta, pe care el nu o va accepta niciodata!”

Impartirea cumparaturilor s-a transformat intr-o rafuiala intre Lavinia si Mihaela! Cu toate ca in urma cu cateva saptamani cele doua concurente afisau o prietenie stransa, legatura dintre ele pare ca s-a destramat. Responsabila cu cumparaturile din aceasta saptamana, Lavinia si-a dezamagit colega de competitie. “M-a luat la misto!” a declarat Mihaela nervoasa despre aliata ei din vechea “Brigada”.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free