Certurile dintre Mihaela si Constantin, departe de a se fi incheiat


certuri-mihaela-constantin-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 18.08.2016, ora 10:

Dimineata cu surprize pentru fanii “Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii au crezut ca vad dublu cand, in platou, si-a facut aparitia “dublura” Paulei Chirila. Prezentatoarea show-ului matrimonial le-a facut telespectatorilor o mare surpriza si a venit in platou alaturi de fiica ei, Carla. Cea mica nu s-a sfiit deloc si a trecut direct la carma emisiunii. Carla si-a dorit sa gateasca micul dejun alturi de Vladut si Adriana.

Mihaela a prezentat horoscopul zilei de 18 august 2016.

Dupa o cantare de pomina, Dorian Popa a trecut pragul competitiei ”Mireasa pentru fiul meu”. Artistul nu se afla pentru prima data fata in fata cu concurentii si s-a declarat uimit de faptul ca acestia au putut rezista un an de zile izolati de societate, intr-un concurs in care nimic nu este cert. Vezi in reluarea emisiunii ce sfaturi le-a oferit Dorian concurentilor!

Lavinia si Eduard au cercetat cu mare atentie alegerile puse la dispozitie pentru nunta lor. Au picat cu greu de comun acord la alegerea verighetelor, au ales impreuna ce buchet de mireasa va avea Lavinia la nunta, s-au consultat in ceea ce priveste pantofii viitoarei mirese, dar deciziile nu au fost nici pe departe usoare.

Au mai ramas doua saptamani pana isi vor uni destinele pe viata, insa certurile dintre Mihaela si Constantin sunt departe de a se incheia. De aceasta data, totul a pornit de la… o banala musca. ”Ma deranjeaza absolut tot ce-mi spui!”, a afirmat Mihaela vehement. Credeti ca se supara prea usor Constantin sau Mihaela il provoaca?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2016, ora 10 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free