Lavinia, tot mai nemultumita de Eduard


lavinia-nemultumita-de-eduard

Rezumat si reluare MPFM5 din 19.08.2016, ora 14:

In timpul cinei, armonia a domnit, insa drumul pana in acest moment a fost lung, anevoios si presarat cu reprosuri. Lavinia si Eduard s-au confruntat furtunos inca din primele etape ale pregatirii cinei, iar tensiunile au atins cote periculoase! Daca in momentele lor de tandrete pare ca nimic nu le poate tulbura linistea din cuplu, se pare ca in bucătărie Lavinia si Eduard nu se inteleg deloc.

Lavinia: “Vreau ca totul sa fie perfect, iar Eduard se misca precum melcul!”

Un incident petrecut in urma cu 339 de zile a starnit un razboi nimicitor. Valentin: “Daca nu erau camere, nu stiu ce s-ar fi intamplat intre mine si Eduard!”

Acuzand o indispozitie provocata de materialele si certurile in care este implicata impreuna cu iubitul ei, Eduard, Lavinia s-a refugiat in baie. Concurenta a declarat ca momentele urate din relatie ii afecteaza starea de sanatate si ca isi doreste o saptamana linistita inainte de nunta: “Vreau ca inainte de casatorie sa am o saptamana frumoasa. Vreau liniste. Daca vor mai fi astfel de materiale eu nu va mai raspund.” a afirmat concurenta.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 august 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free