Florin si-a recalculat planurile


scopul-lui-florin-mpfm5

Afla care sunt intentiile lui Florin in ceea ce priveste competitia.

Rezumat MPFM5 din 01.03.2016, ora 11.15:

De 1 Martie, Mirela a primit o multime de cadouri din partea concurentilor prezenti in competitie.

Nicoleta considera ca doamna Virginica s-a schimbat fata de ea, dupa ce a refuzat sa formeze un cuplu cu fiul ei: ”Pentru ca nu am facut o relatie cu Ciprian, m-am lui a inceput sa se comporte diferit fata de mine. Asta simt, asta vad! Mi se pare ca se uita cu alti ochi la mine, imi vorbeste altfel.”

Alexandra: “Am vorbit foarte multe cu Florin. Intre noi este o relatie de prietenie foarte stransa.”

Florin: “Ar fi existat posibilitatea ca eu si Alexandra sa formam un cuplu, dar nu se poate! Pana in luna aprilie vreau sa plec acasa. Am intrat cu gandul de a castiga acest concurs. Daca ies la final e ca si cand mi-ar da cineva drumul in desert. Inainte de dragoste ma gandesc la viitorul meu financiar. Si daca voi castiga, tot fara nimic o sa ies, pentru ca banii se iau dupa un an. Nu am venit aici la capatat. Una e sa castigi ceva alta e sa iti dea cineva. Pana nu am tot ce imi trebuie nu o sa ma insor. Daca pana acum as fi avut ceea ce imi trebuie probabil ca aveam si copii.”

Liliana despre scopul ei in competitie: “Ajung in finala si n-am cuplu! M-am chinuit un an si sa plec fara nimic?”

Loredana: “Daca Emilia nu ar mai primi cadouri, ar plange o luna de zile!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 martie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free