Afla cu ce intentii a reintrat Catalin in competitie


scopul-reintrarii-lui-catalin-la-mpfm

Rezumat MPFM5 din 01.03.2016, ora 14:

Dorian Popa le-a oferit fetelor si mamelor cele mai tari martisoare!

Catalin, un fost concurent proaspat revenit in competitie, a avut prima “confruntare” cu ceilalti concurenti! Catalin l-a asigurat pe Valentin ca nu va forma un cuplu cu o concurenta care a avut deja o relatie in competitie!

Catalin: „Cand am venit, cei de aici au avut o serie de curiozitati. Unele lucruri le pot spune, iar altele nu! Nu voi incerca niciodata sa despart un cuplu, dar cand iti doresti ceva, trebuie sa lupti, indiferent de consecinte! Nu voi forma un cuplu cu o concurenta care a avut deja un cuplu in concurs! In prima seara am perceput doua fete ca fiindu-mi pe plac. Este vorba despre Alexandra si Liliana, dar mi-am dat seama ca valorile mele nu se potrivesc cu cele ale Alexandrei. Este mai pragmatica, nu ma potrivesc cu ea.”

Luni, Adriana si Constantin au mers la cumparaturi. Adriana a ratacit un cos intreg de fructe si legume! Concurenta si-a dat seama ce s-a intamplat abia cand se afla in drum spre casa!

Aici gasiti rezumatul emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 martie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free