Florin si Nicu, in conflict


nicu-acuzatii-florin-mpfm5

Ce parere aveti de afirmatia lui Nicu?

Rezumat MPFM1 din 29.02.2016, ora 14:

Licitatia pentru un viciu cumplit i-a transformat pe Marius si pe Florin in rivali! Cei doi au avut parte de o confruntare.

Un pachet de tigari a provocat un nou scandal intre Florin si Aurel-Valentina.  Florin catre Aurel si Valentina: “Va comportati ca doi pustani de 15 ani! Se minuneaza lumea de voi, nu va intelege ce vreti sa spuneti!”

Gabi Sora, fosta sustinatoare a lui Elly-Cristian si actuala a lui Florin, a intervenit telefonic pentru a-si da cu parerea despre cele intamplate: “Parerea mea si nu doar a mea despre Valentina si Aurel este ca ei stiu sigur ca nu mai au sustinatori, iar pe cei putini pe care i-au avut deja i-au pierdut, iar scopul lor acum, pana cand vor iesi afara, este sa fie contra curentului!”

Florin l-a luat în colimatoriu pe Nicu, dupa ce acesta l-a acuzat ca se foloseste de Loredana. Sambata, Florin l-a nominalizat pe Nicu, spre supararea doamnei Ioana.

Doamna Ioana: “Florin a venit cu o strategie pregatita de afara! Inca din prima seara a primit cadouri!”

Loredana le-a povestit baietilor ca inainte de a intra in competitie a refuzat o cerere in casatorie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free