Afla ce secrete ascunde Valentin


valentin-mpfm5-a-vorbit-la-telefon-cu-elena-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 18.01.2016, ora 14:

Elena MPFM4 a intrat prin telefon si a dezvaluit ceea ce a discutat cu Valentin, inainte ca acesta sa intre in competitie. Fosta concurenta a marturisit ca Valentin era in cautare de faima, mai mult decat iubita.

Valentin: „Am discutat cu Elena, fosta concurenta, la telefon! Ea m-a sunat! I-am spus ca vin pentru un viitor mai bun din toate punctele de vedere!”

Tensiunile probelor pentru vacanta la munte i-au invrajbit pe indragostiti! Valentina si Aurel au intampinat probleme de comunicare.

Fantomele trecutul a tulburat prezentul concurentilor. Adriana si Eduard au fost uniti de aceleasi suferinte, in peisaj aparand de curand fostii lor parteneri.

Lavinia s-a aratat dezamagita de lipsa de reactie a lui Eduard in urma interventiei fostei lui iubite, Rozy.

Ajunsa la capatul rabdarii, Loredana s-a dezlantuit! Loredana si Mihaela au comunicat prin semne si cuvinte spuse cu jumatate de gura.

Concurentii au plecat la munte, insa au fost penalizati: li s-a taiat o zi de vacanta, astfel ei vor sta doar 3 zile in loc de 4, iar privilegiul camerei speciale s-a terminat din cauza faptului ca Lavinia si Eduard au fost prinsi discutand fara lavaliere.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 ianuarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free