Doamna Luiza isi doreste sa se schimbe spre binele lui Tudor


luiza-mpfm5-posesiva-cu-tudor

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 19.01.2016, ora 11.15:

Aseara, concurentii ramasi in casa au petrecut pe cinste.

In lipsa celor 10 concurenti plecati la munte, in casa Mireasa pentru fiul meu s-a facut curatenie generala. Aurel, Ciprian si Constantin au facut curatenie in Casa Baietilor, asa cum nu a mai fost vreodata!

Natasa a primit din partea celor dragi un cadou care a emotionant-o pana la lacrimi. Natasa, emotionata pana la lacrimi: ”Singurul meu punct sensibil este mami”

Timp de o saptamana, Mihaela si Valentina s-au bucurat de privilegiile camerei speciale, dar aceste privilegii au nascut discutii aprinse intre concurenti.

Doamna Virginica a marturisit ca sufera de o forma rara de boala! O dor pleoapele si genunchii cand are pofta de ceva.

Mirela Boureanu Vaida a prezentat in emisiune un episod din viata ei, pentru a o face pe doamna Luiza sa inteleaga ca ar trebui sa-i ofere lui Tudor mai mult libertate. Mirela Vaida: ”La 19 ani m-am indragostit si am plecat din Iasi la Bucuresti. Cat am mai plans!”

Inca de la inceputul sezonului, concurentii au intampinat probleme, saptamana de saptamana, in ceea ce priveste administrarea bugetului de cumparaturi. Totusi, baietii s-au conformat acum si le-au predat fetelor o lectie de ordine si disciplina.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free