Afla cum a facut Liliana 300 lei intr-o zi


liliana-mpfm5-dansatoare-orientala

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 18.01.2016, ora 11.15:

Inca de la inceputul emisiunii, obrajii Mihaelei au fost inundati de lacrimi amare. Motivul, din spusele concurentei, este chiar sora ei, cu care a vorbit ultima oare si de care ii este foarte dor.

Unul dintre sfaturile pe care Mihaela le-a primit de la sora ei a fost sa nu se schimbe si sa aleaga intotdeauna cu inima. Desi pare ca se intelege bine cu Constantin, Mihaela a spus ca asteapta concurenti noi in februarie. Intrebata despre acest lucru, concurenta a spus ca a vrut doar sa-l teste pe iubitul ei.

Intr-un moment de sinceritate, Liliana a dezvaluit ca a lucrat ca dansatoare orientala la nunti si petreceri. Liliana: ”Am lucrat ca dansatoare orientala. Oamenii care erau mai amarati mi-au dat mai mult decat cei bogati. In ziua respectiva am facut 300 de lei la sutien!”

Problema curateniei a declansat o noua runda de reprosuri intre concurenti.

Mihaela a fost acuzata ca incearca sa iasa in evidenta prin faptul ca doar ea face curatenie. Adriana: “Mi-am dat seama ca Mihaela incearca sa iasa in evidenta prin faptul ca ea face curatenie. A fost un lucru care pe mine m-a socat! Tine atat de mult la curatenia ei dar in schimb nu are nicio problema sa manance legumele nespalate!”

Aici gasiti video cu reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 ianuarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free