Ionela MPFM4 a pus capat speculatiilor. Este sau nu insarcinata?


ionela-teodor-mpfm4-star-matinal-antena-stars-25-noiembrie-2015

Ieri dimineata, Ionela si Teodor, fostii concurentii de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4, au fost prezenti in emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, unde au povestit despre relatia lor si cum decurg lucrurile dupa 3 luni de la iesirea din competitie.

Desi toata lumea se astepta ca Ionela sa dea oficial vestea cea mare, si anume ca este insarcina, aceasta a pus capat speculatiilor aparute in ultima perioada. “Vreti sa va arat silueta mea? Vi se pare ca arat eu a femeie insarcinata? Avem planuri sa facem un copil, dar momentan ma ocup de cariera mea.” a spus fosta concurenta MPFM4 la Star Matinal.

Ionela s-a declarat fericita ca si-a gasit un loc de munca pe post de asistenta medicala, asa cum isi dorea, iar Teodor este si el pe cale sa se angajeze.

Ionela si Teodor au declarat ca se inteleg bine si ca se iubesc foarte mult. “Stam impreuna, stam la curte. Suntem fericiti, merge din ce in ce mai bine. Avem unele mici certuri, asa ca intre indragostiti” a spus Teodor.

De asemenea, cei doi au spus ca nu au uitat sa-si faca surprize cu ocazia aniversarilor, asa cum faceau si in competitie. Ionela: “Imi place sa-i gatesc sotului meu!”

Teodor si Ionela au ramas in relatii bune cu Simona, Roxana, Elena, Marian si Cristiana, Flavius si Raluca, cu care se intalnesc periodic si povestesc.

Cei doi fosti concurenti simt lipsa emisiunii si atmosferei din casa Mireasa pentru fiul meu.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free