Valentina, marturisiri uimitoare: “Ciprian imi face avansuri!”


valentina-mpfm5-hartuita-de-ciprianCe parere aveti?

Scurt rezumat al emisiunii:

Cu putin timp inainte de Finala Saptamanii, concurentii au inceput sa construiasca noi strategii. Astfel, cei vizati de nominalizari au fost doamna Virginica si Ciprian, insa multe voci din casa nu au avut curaj sa recunoasca ce planuri au pus la punct.

Formeaza un cuplu cu Aurel, dar este curtata de Ciprian. Valentina i-a marturisit iubitului ei ca Ciprian i-a spus ca o place si, mai mult decat atat, mama acestuia i-a facut o declaratie siropoasa si anume ca si-ar dori o nora ca ea. Valentina, marturisiri uimitoare: “Ciprian imi face avansuri! Nu inceteaza!”

O noua zi, o noua cearta l-a avut ca protagonist pe Emanuel. Mai multi concurenti au criticat atitudinea concurentului de a se victimiza cu orice ocazie. De cealalta parte, insa, Emanuel s-a declarat nepasator si, mai mult decat atat, a spus ca vrea sa plece acasa, pentru ca nu se regaseste in competitie.

Au declarat in nenumarate emisiuni ca sunt prietene bune, insa Liliana si Emilia par sa nu se inteleaga atat de bine precum spun. Recent, acestea s-au duelat din nou in platou. Mai exact, cele doua concurente si-au reprosat lipsa de sinceritate.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 25 noiembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free