Danut MPFM4 a facut dezvaluiri despre viata lui din afara competitiei


danut-mpfm4-la-star-matinal

Invitat in emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Danut, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 4, a povestit despre viata lui de la iesirea din competitia matrimoniala. Fostul concurent a marturisit ca nu-i este dor de emisiune, cat mai mult de concurentii de acolo. El a marturisit ca mai tine legatura cu unii concurenti: Flavius, Catalin, Daniel si chiar cu Sorin de la MPFM3.

Danut a ramas cu multe regrete in urma competitiei matrimoniale in care a participat. “In casa, am avut mai mult dezamagiri, decat bucurii. Intotdeauna am fost scos personajul negativ. Multa lume are impresia ca sunt un om rau, violent, dar cine ma cunoaste, stie ca nu e asa.”, a declarat Danut la Star Matinal.

Intrebat de Carmen, Danut a marturisit ca s-au despartit de o luna si jumatate. Desi dupa iesirea din competitie Danut si Carmen au incercat sa mai dea o sansa relatiei lor, intr-un final au ajuns amandoi la concluzia ca nu se potriveau.

“Am stat cam 7 luni. Acum sunt singur, nu mai sunt cu Carmen de o luna jumate. Am iesit la doua saptamani dupa ce a iesit ea. Ne-am mai intalnit, am fost in vacante. Pur si simplu am luat noi o decizie, sa mergem fiecare pe drumul lui. Noi ne intelegeam mai bine ca si prieteni, nu ca si iubiti. Am avut o despartire trista, dar pasnica. Nu sunt dezamagit de relatia pe care am avut-o cu Carmen. Sunt dezamagit, ca nu s-a concretizat cu o nunta. Chiar visam. Acum vorbim foarte rar.”, a marturisit fostul concurent.

De asemenea, Danut a dorit sa le multumeasca tuturor sustinatorilor care le-au oferit ocazia de a vizita locuri minunate, dar si celor care sunt inca alaturi de el.

danut-mpfm4-antena-stars-26-noiembrie-2015

Danut a spus ca si-a gasit de curand un loc de munca, iar in timpul liber se relaxeaza construind machete.

Desi a spus ca nu duce lipsa de admiratoare, Danut se simte totusi melancolic la gandul ca va fi singur de sarbatori. Cu toate acestea, fostul concurent se consoleaza cu gandul ca va avea aproape prietenii dragi.

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free