Fostii concurenti au venit cu dezvaluiri despre viata lor dupa competitie


cristina-andrei-fosti-concurenti-mpfm3

Scurt rezumat al emisiunii:

MPFM5 vine cu schimbari importante de regulament. Sambata debuteaza noul sezon ”Mireasa pentru fiul meu” care se anunta a fi foarte interesant cel putin din punctul de vedere al numarului de concurenti, care va fi mult mai mare decat ne-am obisnuit pana acum.

Fostii concurenți de la ”Mireasa pentru fiul meu” sezonul 3, Andrei, Cristina si Razvan au vorbit despre viata lor personala in direct in emisiunea de astazi.

In Marea Finala, mai multi fosti concurenti de  la ”Mireasa pentru fiul meu” 4, au venit cu sfaturi, critici, dar si dezvaluiri despre viata lor. Daniel si Valentina au vorbit la Marea Finala despre viata lor privata. Mai mult decat atat, ei au avut si favoriti: Daniel l-a sustinut pe Cristian, iar Valentina, pe Cristiana.

Laura, Gina si Florina, foste concurente din sezonul al treilea ”Mireasa pentru fiul meu”, au acordat un interviu interesant in cadrul Marii Finale, in care au vorbit despre schimbarile majore din viata lor, dupa iesirea din competitie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 septembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free