Afla nemultumirile lui Danut legate de finalul competitiei


Danut-mpfm4-suparat-de-finalul-competitiei

Scurt rezumat al emisiunii:

La scurt timp dupa ce a fost eliminat, Danut s-a simtit infrant si a facut cateva marturisiri despre concurentii din casa. Acesta a facut mai multe marturisiri acide la adresa Simonei, pe care a acuzat-o ca a ajuns in Marea finala pe “carca” altora.

Danut a facut marturisiri incredibile: “Am fost prost ca n-am nominalizat-o pe Ionela!”

Eliminarea lui Teodor din competitie in Marea Finala a starnit discutii aprinse intre parintii si sustinatorii acestuia. Chiar daca s-au aratat dezamagiti, ei au declarat ca se asteptau la asa ceva.

Marianita si Radu, fosti concurenti in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”, s-au intalnit după iesirea din concurs. Se zvoneste ca cei doi ar fi avut o aventura de o noapte.

Au impresionat prin povestea lor de iubire, iar acum sunt cei mai fericiti. Grigore si Mariana se iubesc la nebunie, iar cei doi indragostiti au marturisit care este secretul lor: “Ne certam, dar ne impacam repede. E cel mai dulce moment.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free