Mai multi fosti concurenti MPFM4 au facut dezvaluiri despre viata lor dupa iesirea din competitie


elena-fosta-concurenta-mpfm4-marea-finala

Scurt rezumat al emisiunii:

Patru cupluri s-au casatorit in Marea Finala, insa de-a lungul timpului mai multi concurenti au incercat sa formeze cupluri, dar lucrurile nu au mers. Aflati mai multe amanunte, aici.

La un an de la incheierea competitiei, mai multi fosti concurenti au fost prezenti in Marea finala, iar inainte de marele eveniment, acestia au facut dezvaluiri despre viata lor sentimentala. Desi nu mai formeaza un cuplu, Madalina si Catalin au venit impreuna la Marea Finala. Cine iubeste din nou, aflati aici!

Elena si Lucian s-au despartit in urma cu doar cateva luni, dar au ramas prieteni. Chiar si asa, Elena si Lucian au avut preferinte diferite. Inainte de Marea finala, Elena a marturisit ca isi doreste sa castige Cristiana, in timp ce Lucian l-a sustinut pe Cristian.

Elly si Cristian si-au dat intalnire cu sustinatorii. Au castigat marele premiu al acestui sezon, iar pentru asta Elly si Cristian le sunt recunoscatori sustinatorilor, pe care i-au invitat in Parcul Herastrau, miercuri, la 20.30, la intrarea Charles de Gaulle.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free