Afla ce-au facut finalistii MPFM4 dupa terminarea competitiei


4-cupluri-s-au-casatorit-in-marea-finala-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Iesiti recent din competitie, finalistii sezonului au avut parte de un weekend in care s-au relaxat, dar au si petrecut timp pretios cu familia si prietenii. Cuplurile casatorite si-au consumat deja noaptea nuntii si se declara foarte fericiti impreuna. Proaspetii casatoriti de la ”Mireasa pentru fiul meu” au vorbit despre prima noapte petrecuta departe de camerele de filmat.

Fostii concurenti,  Catalina cu Nicolae si-au unit destinele in Marea Finala. Desi nunta lor nu a fost data in direct la TV, multi telespectatori au putut-o urmari pe Antena Play in intregime.

Cupurile de la ”Mireasa pentru fiul meu” care s-au casatorit in Marea Finală au refacut dansul mirilor.

In finala ”Mireasa pentru fiul meu”, Elly nu a primit binecuvantarea propriei mame pentru casatoria cu Cristian. Elly: “Mama mea este suparata pe mine. Este dezamagita!”

Concurenta nu a reusit inca sa ia legatura cu mama ei, care nu a dorit sa fie prezenta la nunta propriei fiice.

Bunica adoptiva a lui Cristian a fost invitat in Marea Finala, dar din pacate aceasta nu a putut veni.

In emisiune, Danut nu a dorit sa spuna ca a vorbit cu Carmen. La scurt timp, fosta concurenta a dorit sa intre in direct pentru a vorbi despre cele intamplate dupa eliminarea ei din competitie, dar si despre faptul ca Danut a sunat-o duminica, dupa Marea Finala. Carmen este de parere ca Danut este inca influentat de sustinatorii lui din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Carmen: ”Danut este influentat de sustinatori. S-a temut sa nu se afle ca m-a sunat!”

Carmen a spus ca nu i-a sustinut nici pe Danut si nici pe Simona in Marea Finala.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free