Elly si Cristian s-au casatorit in Marea Finala MPFM4. Elly a fost desemnata Mireasa competitiei!


elly-si-cristian-nunta-in-marea-finala-mpfm4

Elly si Cristian, cel mai iubit, dar in acelasi timp si unul dintre cele mai controversate cupluri de la Mireasa pentru fiul meu si-au unit destinele in Marea Finala a competitie MPFM4. Cei doi si-au facut intrarea cu dansul mirilor. Elly si Cristian au facut nunta chiar in ciuda opozitiei doamnei Andreea, care nu a dorit sa fie prezenta la eveniment si chiar s-a tinut de promisiune. Alaturi celor doi le-a fost insa tatal lui Elly si fratii lui Cristian. Mama naturala a lui Cristian a refuzat sa vina sa le fie alaturi celor doi in cel mai important moment al vietii lor, iar Elly a fost nevoita sa-i adreseze intrebarea “Vreti sa fiti mama mea?” chiar surorii lui Cristian.

Elly si Cristian au spus DA in fata ofiterului starii civile, spre deliciul sustinatorilor aflati in numarul foarte mare in sala. Martori la nunta le-au fost Florin, fratele lui Cristian si Luci, fostul concurent MPFM4.

Intregul moment al casatoriei celor doi il puteti revedea aici:

Elly a fost desemnata Mireasa sezonul 4 si castigatoarea competitiei impreuna cu Cristian.

elly-mireasa-sezonului-mpfm4Puteti revedea momentul aici:

Elly si Cristian au fost nevoiti sa renunte la cate 100.000 lei din Marele Premiu in favoarea finalistilor: Marian, Cristiana, Ionela si Simona.

Credeti ca relatia dintre Elly si Cristian va rezista in afara competitiei?

Reluarea emisiunii – Marea Finala MPFM4 din 29 august 2015, ora 20.30, o puteti vedea aici – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea IV-a, partea a V-a, partea a VI-a

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free