Afla cine a pus mana pe cheia apartamentului


elly-marian-mpfm4-apartament-nou

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” au intrat intr-un concurs al carui mare premiu a fost de 10.000 de lei. Desi s-au “luptat” activ intr-un concurs de cultura generala, niciun concurent nu a castigat suma promisa. In schimb, Danut, Cristian, Ionela si Marian s-au ales cu un meniu de fast-food.

Tot in emisiunea de astazi s-a dat batalia si pentru ca unul dintre concurentii ”Mireasă pentru fiul meu” ramasi in joc (Elly sau Marian) sa castige sederea cu chirie timp de un an de zile, intr-un apartament nou complet mobilat, situat intr-o zona rezidentiala, fara niciun cost. Desi la prima proba, Marian a fost cel care a pus mana pe cheia apartamentului, iar Elly a fost eliminata, la proba finala se pare ca Marian a dat gres si din pacate nu a putut intra in posesia apartamentului mult promis.

Viitorii miri din casa ”Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele si au depus actele pentru casatorie. Peste o saptamana urmeaza nunta!

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Semifinala Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free