De ce se teme Elly?


elly-deranjata-de-gestul-lui-cristian-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Marea Finala se apropie cu pasi repezi, iar emotiile sunt tot mai mari pentru concurenti. Totusi, Elly este tare entuziasmata, caci abia asteapta sa devina doamna Sonea. Mai mult decat atat, ea si Cristian sunt de parere ca relatia lor va fi mult mai buna in afara competitiei.

Dups ce Cristian i-a transmis sustinatoarei sale un “te pup”, Elly s-a suparat foarte tare, motiv pentru care intre ea si iubitul ei au aparut numeroase certuri. Ea i-a reprosat lui Cristian “gestul intim”, iar el a incercat sa o linisteasca. Chiar si asa, discutia dintre ei a starnit controverse si a scos la iveala detalii nestiute: Gabi ar fi îndragostita de Cristian si ar avea intentii ascunse.

Dupa ce mai multe voci au spus cu vehementa ca ar avea intentii ascunse cu Cristian, Gabi a intervenit, in direct, in emisiune si a marturisit ca este profund indurerata, caci oamenii au uitat ca are o familie si au denigrat-o. Mai mult decat atat, ea a spus ca Elly ar fi trebuit sa aiba incredere in Cristian si sa nu fi existat semne de intrebare cu privire la relatia dintre ei doi.

Gabi, sustinatoarea lui Cristian: “Am gresit enorm ca i-am sustinut. Regret!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 21 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free