In premiera, un cuplu a fost propus spre eliminare


ionela-teodor-mpfm4-in-pericol-de-eliminareAfla cine este in pericol de eliminare si ce concurenti vor fi in tabloul final al acestui sezon.

Scurt rezumat al emisiunii:

Pentru prima oara in acest sezon si numai, un cuplu a fost propus spre eliminare. Elly-Cristian si Marian-Cristian au primit doar o singura nominalizare, in timp ce Ionela si Teodor au avut nu mai putin de 6 nominalizari de eliminare.

Dupa ce a fost eliminata din competitie, Andrada a spus lucrurilor pe nume. Fosta concurenta i-a acuzat pe Cristiana si pe Marian de ipocrizie si fatarnicie! In emisiunea de astazi, ea si Cristi au venit in platoul emisiunii pentru a dezbate subiectul deschis saptamana trecuta, despre regulile de votare si nominalizare de pana acum si despre comportamentul anumitor concurenti.

Ionela si Danut au devenit dusmani, din buni prieteni. Au fost aliati, dar acum s-au intors unul impotriva celuilalt: ”L-am crezut prieten, dar m-am inselat cumplit!”, a afirmat Ionela despre Danut.

In pericol de eliminare in Marea Finala MPFM4 sunt in acest moment: Ionela si Teodor, dar si Simona si Danut. Toti cei 4 concurenti au primit sansa de a fi votati timp de o saptamana, daca sa plece sau sa ramana ca si finalisti in tabloul final al acestei competitii.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Semifinalei Mireasa pentru fiul meu din 22 august 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free