Danut a fost cel care a pus punct relatiei cu Carmen


danut-mpfm-4-s-a-despartit-de-carmenAfla motivele lui in continuare…

Scurt rezumat al emisiunii:

Povestea de dragoste dintre Danut si Carmen a ajuns la final. Duminica seara Danut a luat decizia de a se desparti de Carmen, dupa ce in urma unei discutii cei doi au ajuns la concluzia ca sentimentele lor nu sunt la fel.

Carmen: “Dănuţ a luat singur decizia de a pune punct relaţiei noastre!”

Desi Carmen a spus ca a trecut cu vederea peste toate toanele lui Danut si era pregatita sa se casatoreasca cu el, concurentul a declarat ca toate reprosurile si nemultumirile lui Carmen la adresa lui i-au ajuns si nu a mai putut continua in acest fel, o relatie care considera ca nu duce nicaieri.

Situatia dintre Danut si Carmen a fost comparata cu cea de anul trecut dintre Raymond si Constantina, atunci cand aproape de Marea Finala fostul concurent anunta ca nu-si doreste sa se casatoreasca cu iubita lui, Constantina.

Danut a spus ca se teme ca dupa o eventuala casatorie cu Carmen, aceasta sa nu se desparta din nou de el si sa-l lase cu ochii in soare asa cum s-a mai intamplat de 3 ori in competitie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 iulie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free