Afla ce conditii i-au fost impuse Catalinei pentru a fi primita acasa


catalina-mpfm4-nu-se-intoarce-acasa-la-mama-ei

Ce decizie a luat fosta concurenta?

Scurt rezumat al emisiunii:

La Finala Saptamanii trecute, Catalina si Ionela au fost concurentele propuse spre eliminare! Catalina a fost cea care a parasit competitia, pentru ca a avut cele mai multe nominalizari si nu s-a aflat printre fetele protejate de public.

Despartirea de Nicolae a fost cu atat mai grea pentru Catalina, cu cat ea nu stia incotro sa mearga! Concurenta a fost sfatuită de Nicolae si de mama lui sa apeleze la ajutorul familei lor, daca doamna Angela nu o primeste acasa!

Isi dorea sa se marite In Marea Finala, dar nominalizarile concurentilor si voturile telespectatorilor au deraiat planurile Catalinei! Desi doamna Angela isi primeste fiica acasa, aceasta ezita sa se intoarca alaturi de mama ei!

Modul in care a tratat-o pe Catalina pe mama ei, doamna Angela, a starnit rumoare in randul concurentilor!

Razboi aprig intre Catalina si Danut! Concurentul a acuzat-o pe proaspata eliminata din competitie ca s-a comportat foarte urat cu mama ei! Danut, atac dur la adresa Catalinei: “Te-ai balacarit cu mama ta! Nu ai avut respect fata de ea!”

Adusa la capatul rabdarii de reprosurile doamnei Angela, Catalina a recurs la gesturi grotesti fata de mama ei! Atittudinea ei fata de propria mama a starnit nemultumiri in randul celorlalti concurenti.

Dupa iesirea din competitie, Catalina nu a revenit la sentimente mai bune fata de mama ei, ba mai mult decat atat doamna Angela i-a pus conditii Catalinei daca doreste sa revina acasa. Catalina s-a ambitionat si i-a spus mamei sale ca nu va renunta la Nicolae si nici nu se va intoarce acasa cat timp stie ca mama ei nu este de acord cu casatoria ei cu fiul doamnei Maria. Fosta concurenta a spus ca va ramane in Bucuresti si il va astepta pe Nicolae atat cat este nevoie pentru a relua relatia cu el.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 27 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

2 comentarii la “Afla ce conditii i-au fost impuse Catalinei pentru a fi primita acasa”

  1. 2
    kmy Says:

    Danutz trebuia sa taca , nu era el in masura sa vorbeasca , sa-si vada de viata lui !!

  2. 1
    Zeno Says:

    Cu asa concurenti, mincinosi, mahalagisti, pornografici, mediocrii…nu cred ca mai merita sa urmarim aceasta emisiune! Cand a spus atat Catalina cat si Danut adevarul?! Se cearta intre ei?! Doi ipocriti, unul mai tampit decat celalalt. Una mintea ca nici ea nu mai stia ce-a mai raspuns la unele intrebari; celalalt, a tinut o relatie, un intreg sezon, a jucat rolul “indragostitului” agresiv, las si ticalos… Acuma isi fac repros unul altuia?! Amandoi ticalosi, lasi, mincinosi, agresivi, mahalagisti, comportament de la periferia societatiii…si Danete a scuipat-o pe Carmen, a agresat-o a amenitat-o…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free