Danut este foarte hotarat


danut-mpfm4-nu-si-mai-doreste-impacarea-cu-carmen

Afla parerea concurentului despre relatia avuta cu Carmen, dar si ce sfaturi a primit de la mama lui.

Scurt rezumat al emisiunii:

Simona nu este de acord cu modul in care a tratat-o Ionela pe Catalina!

Gratarul pregatit in Casa Fetelor a fost marul discordiei intre Ionela si Teodor. Concurenta a fost dezamagita ca iubitul ei nu a ajutat-o sa pregatească gratarul!

Ieri, in direct, Danut a anuntat ca relatia dintre el si Carmen s-a incheiat. Concurentul este foarte hotarat asupra deciziei lui si nu-si doreste sa mai dea inapoi. Danut a spus ca a lasat foarte mult de la el in relatia cu Carmen, dar toate reprosurile ei i-au ajuns. Pe alta parte, Carmen nu este de aceeasi parere, concurenta sustinand: “Pentru a fi alaturi de Danut am lasat totul de la mine!”

Danut a recunoscut ca nu este pregatit sa se casatoreasca cu Carmen. Danut: “In viata nu merge doar cu iubire, trebuie sa ai si alte lucruri!”

Carmen: “Daca n-ai iubire, n-ai nimic!”

Daamna Dorina, mama lui Danut, a intervenit telefonic pentru a-i sfatui pe cei doi sa mai reflecteze asupra relatiei lor si sa-si mai dea o sansa. Danut a fost insa foarte vehement, spunand ca decizia lui de a se desparti de Carmen este definitiva.

Mama lui Danut: “Carmen il trateaza pe fiul meu cu superioritate!”

Danut: “Nu pot sa stau cu o persoana care imi reproseaza ca nu ofer nimic in relatie!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 iulie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free