Carmen si Danut au luat o decizie importanta privind relatia lor. Afla despre ce e vorba!


carmen-si-danut-s-au-despartit-mpfm4

Desi pareau covinsi ca vor sa faca pasul cel mare in competitie, in urma cu cateva zile Carmen si Danut au anuntat ca nu vor face nunta in Marea Finala a sezonului 4 Mireasa pentru fiul meu.

Dupa ce Danut a fost eliminat din cursa pentru masina, tensiunile dintre el si Carmen au inceput sa-si faca aparitia in relatia lor. Danut a fost de parere ca iubita lui nu i-a fost alaturi atat cat trebuia atunci cand se afla in cerc pentru castigarea masinii, iar Carmen a considerat ca acuzatiile lui Danut nu sunt fondate si nu i s-a parut normal sa o declare vinovata pentru esecul lui.

Tensiunea din relatia lor s-a amplificat si dupa ce ambii au spus ca nu-si doresc sa castige noaptea la hotel, pe care au si pierdut-o sambata, fiind eliminati din aceasta cursa. Vehementa lui Danut din Finala de sambata a pus-o pe ganduri pe Carmen, care a decis sa aiba o discutie serioasa cu Danut.

Duminica, cei doi si-au spus adio, dupa ce si-au dat seama ca sentimentele lor sunt diferite. Carmen a ajuns la concluzia ca Danut nu are sentimente la fel de puternice ca ale ei si au decis de comun acord sa se desparta si sa porneasca pe drumuri separate.

Iata aici video cu despartirea dintre Carmen si Danut:

Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Carmen si Danut au luat o decizie importanta privind relatia lor. Afla despre ce e vorba!”

  1. 3
    dada Says:

    Multi s-au incapatanat sa vada mai mult decat era in relatia celor doi. Era de asteptat… Pana si in aceasta poza frumoasa in aparenta, Danut o saruta absent pe Carmen, ca un bunic cum ea insasi ii reprosa. Nu a iubit-o niciodata, poate s-a amagit cand si cand, insa cel mai mult si-a dorit o partenera de concurs, iar Carmen a realizat asta de mult, insa si-a vazut interesul pe mai departe complacandu-se intr-o relatie fara viitor. Ea nu a fost chiar atat de naiva sa incerce la nesfarsit, s-a lamurit repede, dar, la fel ca ceilalti concurenti, a continuat sa joace ca sa ramana in concurs. Cu ceva tot s-au ales de la telespectatorii naivi care trimit cadouri, sper ca le vor ramane si biletele de croaziera, nu de alta dar Danut si-a pastrat toate parfumurile primite ca sa le foloseasca in excursie sa nu miroase a “roman” cum urat s-a exprimat.
    Nu cred in niciun cuplu, cu atat mai putin in Marian si Cristiana, alta relatie la care iubirea e doar la nivel declarativ, spusa in gura mare si asezonata cu pupici parintesti, joculete si respingeri.

  2. 2
    Mariana Pitesti Says:

    Atat Danut cat si Carmen se iubesc,dar sunt ca intr-un cerc vicios.Ei nu pot sta impreuna,din cauza parerilor diferite,dar nici separat.Danut s-a exprimat gresit,ca el iubeste mai putin si ea mai mult.Lui ii este tema de pauzele ce poate sa le puna Carmen si-n viitor.El considera ca nu poate oferi mai mult decat a dat si nu se poate schimba mai mult.Danut asta a inteles din nemultumirile dese aduse lui.Danut,doar a intrebat-o daca ea se simte confortabil in relatia lor,ca depinde de ea totul,ca el se simte bine in relatie.

  3. 1
    Paula Says:

    Adio a spus Danut, iar Carmen ii respecta decizia.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free