Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 mai 2015, ora 12


danut-mpfm4-critici-dure-la-adresa-lui-carmen

Credeti ca a gresit Carmen acceptand sa plece la mare fara Danut?

Scurt rezumat al emisiunii:

Mirela Boureanu Vaida a revenit la Mireasa pentru fiul meu. Plina de emotii, ea si-a refacut aparitia in platoul emisiunii: “Nu am dormit azi-noapte de emotii!”

De 1 mai, Radu, Andrada, Petru, Elly, Cristiana si Carmen au mers la mare. Vezi aici cum s-au distrat concurentii in club!

Concurentii plecati la mare s-au distrat pe cinste, dar plecarea lor nu a fost de bun augur pentru toti. Andrada si Radu s-au intors despartiti, iar Danut si Carmen au avut mici tensiuni in cuplu.

In vacanta de la mare, fetele de la Mireasa pentru fiul meu au prins chef de distractie la aparitia unui stripper, spre gelozia baietilor ramasi acasa.

Radu considera ca Andrada nu a fost sincera cu el, acesta fiind si principalul motiv pentru care cei doi s-au despartit.

Gandul ca iubita lui va pleca la mare fara el l-a facut pe Danut sa-si iasa din fire. El i-a adresat mai multe critici si cuvinte dure lui Carmen.

Danut: “Carmen a fost cea mai fericita ca a plecat la mare!”, “Carmen e hoata! Ea saliveaza dupa momentele astea in care pleaca din casa!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 mai 2015, ora 12 – partea I si partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free