Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 mai 2015, ora 14


radu-mpfm4-nu-a-avut-sentimente-pentru-andrada

Ce parere aveti de afirmatia mamei Andradei?

Scurt rezumat al emisiunii:

Cand nici nu se asteptau, 6 concurenti au avut parte de o surpriza, caci au mers la mare. De 1 Mai, unii dintre acestia au petrecut cu fast la malul marii. Au mers in club, au vazut rasaritul si s-au bucurat de fiecare moment petrecut in afara casei.

Concurentii ramasi acasa nu s-au lasat mai prejos si au incins si ei o petrecere de pomina. Afla aici cum s-au distrat concurentii ramasi acasa de 1 Mai.

Au plecat la mare impreuna, insa rasaritul soarelui i-a prins separati. Radu si Andrada s-au despartit dupa ce concurenta s-a aratat interesata de un dansator din club. Radu sustine vehement ca relatia lor nu va mai avea nicio sansa.

Atat mama Andradei, doamna Simona, cat si mama lui Radul, doamna Ana, au intrat in legatura telefonica pentru a-i sfatui in situatia dificila in care se afla in prezent.

Mama Andradei a sfatuit-o pe fiica ei sa mearga mai departe fara Radu si a facut anumite afirmatii cutremuratoare: “Radu nu a iubit-o niciodata pe fiica mea”

Pe de alta parte, mama lui Radu si-ar dori ca fiul ei si Andrada sa-si mai acorde o sansa la fericire impreuna.

Ispitele de la “Temptation Island” au venit zilele trecute la Mireasa pentru fiul meu, unde i-au testat pe concurenti. Irezistibile, acestea au stat de vorba cu baietii, iar Radu s-a aratat fascinat de Bianca. Impresionat de silueta de invidiat, dar si de atitudinea ei, fostul iubit al Andradei nu a contenit sa o laude pe ispita.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free