Andreea Mantea a intrat in concediu prenatal! Mirela Boureanu Vaida revine la Mireasa pentru fiul meu!


mirela-andreea-mpfm4

Mirela Boureanu Vaida revine la Mireasa pentru fiul meu incepand de luni, 4 mai 2015, dupa o pauza bine meritata, in care proaspata mamica s-a putut bucura de venirea pe lume a primului sau copil, o fetita minunata pe nume Carla Maria.

Timp de aproape 4 luni de zile, locul Mirelei a fost ocupat de frumoasa viitoare mamica Andreea Mantea, care a facut fata cu brio acestui format de emisiune, gen reality-show, unul total diferit fata de celelalte pe care aceasta le-a prezentat pana acum.

Sambata, 2 mai 2015, a fost ultima zi pentru Andreea Mantea la carma emisiunii, deoarece aceasta a intrat in concediu prenatal, urmand ca in luna iunie sa aduca pe lume un baietel, primul ei copil, pe David.

andreea-mantea-a-plecat-de-la-mireasa-pentru-fiul-meu

Andreea Mantea a fost foarte criticata de telespectatori, dar si foarte placuta de multi, de aceea cu siguranta i se va simti lipsa. In ultima ei zi, aceasta a dorit sa-si ia ramas bun asa cum se cuvine si a promis ca va fi prezenta in Marea Finala a acestui sezon. Iata ce sfaturi le-a dat Andreea Mantea concurentilor de la MPFM4:

Nastere usoara, Andreea Mantea!

Inainte de a-si pregati venirea la carma emisiunii pe care a moderat-o cu succes de peste 4 ani, Mirela Boureanu Vaida a tinut sa transmita un mesaj de multumire celei care i-a tinut locul: Vreau să-i mulțumesc mult Andreei pentru ajutor! Nu e deloc ușor să duci, în paralel, și sarcina și emisiunea. Ea s-a descurcat minunat, iar acum se va pregăti pentru cea mai mare realizare a vietii

mirela-vaida-mpfm4

Desi traieste o perioada frumoasa a vietii ei in rolul de mamica, Mirela a recunoscut ca ii este tare dor de emisiune si de concurenti: Recunosc că-mi lipsește adrenalina emisiunii și a directului. Mi-e dor și de concurenți, de poveștile lor, mi-e dor de colegii mei și de telespectatori. Mi-e dor să mă enervez și să mă bucur alături de ei! Nu va fi ușor să mă împart între cele două „meserii”, de mamă și moderator, mai ales că voi fi în direct șase zile din șapte.”

Pe data de 4 aprilie 2015 s-au implinit 4 ani de cand Mirela Boureanu Vaida prezinta acest reality-show matrimonial. Ea a preluat din mers lucrurile, reusind cu brio sa duca la bun sfarsit sezonul 5 Nora pentru mama, cum se numea pe atunci. Mirela a pasit increzatoare pe acest drum, reusind in prezent sa fie foarte apreciata si iubita de telespectatori.

Sa ne aducem aminte cum ne-a intampinat Mirela ca si gazda a emisiunii acum 4 ani:

Mirela, te asteptam cu drag!

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free