Reactia neasteptata a unui fost concurent la cele intamplate in emisiunea de astazi


catalin-mpfm-sezon4

Catalin, fostul concurent MPFM4, a postat de curand pe facebook un mesaj surprizator la adresa celor de la conducerea Mireasa pentru fiul meu. Fiind un tip direct, care a spus mereu ceea ce a gandit, Catalin s-a enervat in urma celor intamplate in emisiunea de astazi si a rabufnit.

Iata reactia lui, postata de curand pe contul sau de facebook:


“SA VA FIE RUSINE,”OAMENI” DE NIMIC ! si cand spun asta ma refer la cei de sus nu la angajati care respecta un ordin,,,, la creierul acestei emisiuni … va bateti joc de concurenti ,lumea care urmareste cu sufletul la gura ,,, eu cred ca este o provocare din partea lor pentru concurenti,,,, nu se face asa ceva ,,, va jucati cu creierul lor…<<< stiu ca veti vedea tot ce am scris drept urmare aveti din partea mea un mare _)_”

Ce parere aveti de reactia fostului concurent?

12 comentarii la “Reactia neasteptata a unui fost concurent la cele intamplate in emisiunea de astazi”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    NU îndobitocirii Says:

    Linda “reiting” ????&&& probabil ca urmărești atât de mult aceasta emisiune ( pentru persoane fără ocupație), ca nu mai ai timp sa-ți îmbunătățești si vocabularul. Păcat
    RATING, ratinguri, s. n. 1. Estimare a numărului de telespectatori care urmăresc programele TV. 2. (Fin.; în sintagma Rating de credit = evaluare formală a creditului acordat unei persoane fizice sau întreprinderi, în ce privește îndeplinirea obligațiilor de plată a serviciului datoriei și a capacității viitoare de rambursare a creditului. [Pr.: réĭting] – Din engl. rating.

  2. 11
    linda Says:

    sunt un telespectator care urmareste de mult aceasta emisiune dar….am ajuns sa scîrbesc tot ce se petrece in acest asa zis show e de neconceput sa te joci cu mintile si sanatatea concurentilor cu fel de fel de magarii numai sa ai reiting si mai cu seama sa ajungi sa incalci toate regulile acestui joc numai de dragul de a nu pierde conc.de seama…………toti care au incalcat regulamentul ar trebui din start eliminati.rusine acestei mizerabile emisiuni

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free