Reactia neasteptata a unui fost concurent la cele intamplate in emisiunea de astazi


catalin-mpfm-sezon4

Catalin, fostul concurent MPFM4, a postat de curand pe facebook un mesaj surprizator la adresa celor de la conducerea Mireasa pentru fiul meu. Fiind un tip direct, care a spus mereu ceea ce a gandit, Catalin s-a enervat in urma celor intamplate in emisiunea de astazi si a rabufnit.

Iata reactia lui, postata de curand pe contul sau de facebook:


“SA VA FIE RUSINE,”OAMENI” DE NIMIC ! si cand spun asta ma refer la cei de sus nu la angajati care respecta un ordin,,,, la creierul acestei emisiuni … va bateti joc de concurenti ,lumea care urmareste cu sufletul la gura ,,, eu cred ca este o provocare din partea lor pentru concurenti,,,, nu se face asa ceva ,,, va jucati cu creierul lor…<<< stiu ca veti vedea tot ce am scris drept urmare aveti din partea mea un mare _)_”

Ce parere aveti de reactia fostului concurent?

12 comentarii la “Reactia neasteptata a unui fost concurent la cele intamplate in emisiunea de astazi”

  1. 1
    andreea Says:

    Uraat din partea lor ii dau dreptate lui catalin

  2. 2
    YOYO Says:

    Las’ o mai baiete jos ca macaneeee….tu ai fost primul care le faceai jocul,ai uitat ca faceai ca toti dracii,din cauza ta nu mai urmaream em. decat cu un kil de lamaie langa mine

  3. 3
    Raileanu Nina Says:

    Are dreptate Catalin si inca a fost finut. Emisiunea ar trebui sa-si schimbe numele in ” mireasa crizata pentru fiul meu nebun” Ma mir ca nu va este rusine cu ce ati facut cu aceasta emisiune !!!!! Concurentii ar trebui sa sara gardul toti odata si sa va strice show-ul asta de rahat!!! Dar probabil ca sunt speriati de conditiile contractuale dure pe care sunt sigura ca le-ati pus!! Ati intrat in intimitate familiilor concurentilor ati adus fosti drogati si dileri de stupefiante ,aduceti bunici posesive si isterice de mai fac alea imfarct prin platou etc. De toata jena!!!!!!!!

  4. 4
    Tilda Says:

    Ohooooo, pe cine vad eu aici ?????
    Draga YOYO , stii ca ieri am intrat numai pentru tine dincolo pe blog ? Nu stiu daca ai vazut, vreau sa cred ca , da ! Eu nu prea mai urmaresc acest show ” minunat”, insa cu traJedia asta ( sau o fi un nou sport ? … ) , am intrat pe la vecini si am avut supriza placuta sa te gasesc acolo. Si acum aici ! Te pup de nu te vezi ! Nu am uitat …… ” Servusssss Yoyooooooo” !!!!!!!
    Sa mai vii si pe noi !

  5. 5
    lory Says:

    Imi doresc f mult ca acest mesaj sa ajunga unde trebuie.aceasta emisiune s.a ratat de tot.de cand a plecat d.na mirela si nu ca as avea cv cu andreea.este o fata super.dat ca si moment spun ca de atunci emisiunea asta nu mai are nici un farmec.noi reguli de tot rasul,reguli care nu isi aveau rostul decat sa strice emisiunea cu care etam obisnuiti,intrarea mamelor.asa cv nu s.a vazur in nici un sezon,acum un concurent a sarit gardul si se tot bate moneda pe reintrarea lui pai ce competitie mai este asta,nu am nimik cu cristian ci din contra il apreciez pt ce a facut,a refuzat sa mai fie jignit si terfelit de familia fatucei asteia care nici nu se poate exprima,nu stie sa vorbeasca si cu ata mai rau daca il iubeste ca nu ii poate lua apararea in fata familiei.bv cristian ai ales sa fii barbat…deci ca o incheiete domnilor cei de sus din conducere ati stricat emisiunea asta care ne tinea in fata televizoarelor inainte dr acest sezon..pacat

  6. 6
    mihaela dorojan Says:

    in ceea ce priveste comentariul lui catalin ii dau perfecta dreptate. iar showl e de tot rahatul. cum poti chinui un suflet suferind asa fel pana al face sa sara gardul. si mama lui elly are 90 la suta din vins o mare jigodie. iar daca nu le permiteti reintrare lui cristian si radu in casa showl pt noi sa terminat

  7. 7
    croitoriu didi Says:

    aveti toti dreptate,o emisiune de tot rahatul,prezentatoarea Andreea repeta in continuu aceleasi cuvinte are o saptamina de cand ne tot abureste cu aceleasi secvente ,nu stie sa lege doua vorbe. AFARAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

  8. 8
    croitoriu didi Says:

    Pun pariu pe 100euro ca acesti doi concurenti intra in casa maine ,OK?

  9. 9
    anca Says:

    Da acesti oameni de sus de care vorbeste Catalin oare nu citesc toate comentariile facute nu se rusineaza. nu se gandesc ca isi vor pierde reitingul mai de vreme sau mai tarziu .

  10. 10
    anca Says:

    Cat despre prezentatoare o acuzati pe gratis pt.ca ea trebuie sa execute ordinele de sus in nici un caz nu face de capul ei nu ma deranjeaza ca vb.de ea numai ca ea nu are nici o legatura in toata harababura asta.

  11. 11
    linda Says:

    sunt un telespectator care urmareste de mult aceasta emisiune dar….am ajuns sa scîrbesc tot ce se petrece in acest asa zis show e de neconceput sa te joci cu mintile si sanatatea concurentilor cu fel de fel de magarii numai sa ai reiting si mai cu seama sa ajungi sa incalci toate regulile acestui joc numai de dragul de a nu pierde conc.de seama…………toti care au incalcat regulamentul ar trebui din start eliminati.rusine acestei mizerabile emisiuni

  12. 12
    NU îndobitocirii Says:

    Linda “reiting” ????&&& probabil ca urmărești atât de mult aceasta emisiune ( pentru persoane fără ocupație), ca nu mai ai timp sa-ți îmbunătățești si vocabularul. Păcat
    RATING, ratinguri, s. n. 1. Estimare a numărului de telespectatori care urmăresc programele TV. 2. (Fin.; în sintagma Rating de credit = evaluare formală a creditului acordat unei persoane fizice sau întreprinderi, în ce privește îndeplinirea obligațiilor de plată a serviciului datoriei și a capacității viitoare de rambursare a creditului. [Pr.: réĭting] – Din engl. rating.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free