Inca un concurent a sarit gardul competitiei MPFM4?


cine-a-sarit-gardul-mpfm4

Inainte de finalul emisiunii de la ora 14, Andreea Mantea a anuntat un eveniment neprevazut intamplat chiar in timpul emisiei. Din pacate, in emisiune nu s-a anuntat ceea ce s-a petrecut.

Andrada era in stare de soc si plangea incontinuu. Concurenta s-a enervat, deoarece emisiunea a devenit din ce in ce mai tensionata si concurentii nu intelegeau ce se intampla.

Dupa ce duminica seara, Cristian a parasit competitia, se pare ca si Radu, care era absent in emisiunea de astazi, ar fi sarit gardul. Pe antenaplay a fost aratat pentru o fractiune de secunda, cand acesta dadea un interviu (video aici).

radu-mpfm4-a-sarit-gardul

Pe internet se vehiculeaza deja ca Radu ar fi recurs la gestul extrem. Se pare ca ar fi cedat psihic si nu a mai putut suporta nici macar o zi in competitie.

Se stie ca in ultima perioada, atat Radu, cat si Andrada isi doreau cu ardoare sa paraseasca aceasta competitie, pentru a-si trai povestea de iubire afara.

De ce ar fi vrut Radu sa plece din competitie?

UPDATE: Radu nu se mai afla in competitie. Baietii au confirmat acest lucru odata ajunsi in casa lor. Andrada este devastata dupa aflarea vestii si a vrut si ea sa sara gardul, dar a fost oprita de restul concurentelor.

Ce parere aveti de cele intamplate?

Articol realizat de Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free