Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 24 martie 2015, ora 14


mpfm4-fanii-alaturi-de-elly

Scurt rezumat al emisiunii:

Au trecut aproape două zile de când Cristian a făcut gestul necugetat de a sări gardul, iar acum Elly suferă în tăcere. De aceea, mai mulţi susţinători au venit în platoul emisiunii.

“Ascultă-ţi inima şi vorbeşte! Spune ce simţi!”, i-a transmis un fan concurentei, după care i-a spus să aibă încredere, că dragostea va învinge.

Ultima discuție dintre Elly și Cristian, înainte ca el să sară gardul, a fost cand ea si-a aratat nemultumirea fata de comportamentul lui de la petrecerea baietilor de joi seara.

La Finalul Săptămânii trecute, mama lui Elly a intrat în casă, unde a petrecut momente alături de fiica ei.

A fost dezamăgită de atitudinea lui Cristian atunci când s-a distrat alături de cele trei femei, iar acum doamna Andreea, mama lui Elly, este supărată pe Marian.

După ce concurentul a încercat să o sfătuiască pe Elly să nu mai fie atât de radicală în privinţa iubitului ei, mama acesteia a intervenit şi i-a spus să-i lase fiica în pace, că ştie ea ce are de făcut.

Pe lângă micile reproşuri, doamna Andreea a ţinut să-i amintească lui Elly că tatăl ei vrea să fie prezent în Marea Finală, alături de alţi membri ai familiei.

Spre finalul emisiunii, Andreea Mantea a anuntat un eveniment neprevazut petrecut pe timpul emisiei, dar nu a vrut sa spuna despre ce este vorba.

Andrada a banuit ca este vorba de Radu si a inceput sa planga, cerand cu disperare sa i se spuna adevarul.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 martie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free