Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2015, ora 12


mpfm4-elly-dupa-ce-a-sarit-cristian-gardul

Scurt rezumat al emisiunii:

Aseara, la scurt timp dupa plecarea mamei lui Elly, Cristian a luat o decizie radicala: a sarit gardul. Aproape toata emisiunea s-a concentrat in jurul intrebarii “De ce a sarit Cristian gardul?

Elly a plans pe tot parcursul emisiunii, iar restul concurentilor au fost consternati de ceea ce a putut sa faca cel mai iubit dintre concurentii acestui sezon.

Marian, cel care i-a fost cel mai aproape lui Cristian in competitie, este de parere ca refuzul familiei lui Elly si toata presiunea facuta asupra lui, l-au determinat pe Cristian sa recurga la acest gest extrem. Dupa spusele lui Marian, Cristian suferea din dragoste, dar a decis sa tina totul in el si sa nu se destainuie.

Marian despre Cristian: “A suferit prea mult si nu a mai putut. Credeti ca i-a fost usor ca 7 luni de zile sa fie tocat zi de zi, a fie respins? A suferit prea mult din dragoste. Un inger tatuat nu a mai suportat si a plecat!”

Marian: “Cristian nu a fugit ca e las. A fost singurul cuplu din istoria mpfm-ului care a plans unul in bratele celuilalt o ora si jumatate. Putea sa fie toata lumea langa el, daca nu a fost Elly!”

Elly a spus ca supararea lui Cristian a venit in momentul in care mama ei le-a spus sa-si dea jos verighetele primite de la sustinatori, pentru ca nu ar fi bine sa le poarte inainte de casatorie. Potrivit spuselor concurentei, acele verighete insemnau foarte mult pentru Cristian, si anume legamantul lor.

Elly despre Cristian: “Este adevarat, ne ciondanisem putin, dar nu credeam ca va face asta. Eu dormeam!”

In urma celor intamplate la Finala de sambata, Ana nu-si doreste sa-si mai intalneasca tatal.

Andrada a stat suparata pe Radu, dupa ce el a decis sa petreaca joi seara alaturi de baieti la petrecerea data in casa lor. Petru a asigurat-o pe Andrada ca Radu regreta ca nu a mers la iubita lui.

Rezumat realizat de Raluca

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2015, ora 12 – partea I si partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free