Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2015, ora 14


mpfm4-tatal-lui-elly-dezamagit-de-gestul-lui-cristian

Scurt rezumat al emisiunii:

In emisiunea de la ora 12, telespectatorii au aflat de evenimentele neprevazute intamplate aseara in competitie.

Şi-a cunoscut marea dragoste, şi-a regăsit familia şi a suferit. Cristian a petrecut momente incredibile în casa “Mireasă pentru fiul meu”, însă criticile părinţilor lui Elly l-au doborât. Acesta a sărit gardul duminică seară, iar acum iubita lui îşi doreşte cu ardoare să primească o explicaţie. De ce a renuntat Cristian la tot?

Mesajul lui Elly pentru Cristian: “De ce m-ai parasit, Cristian?”

Era cel mai îndrăgit cuplu de la Mireasă pentru fiul meu, iar acum totul s-a destrămat. Cristian a sărit gardul, iar Elly suferă cumplit.

Astăzi, în direct, în emisiune, ea a mărturisit că a încercat să-l facă pe Cristian să înţeleagă că nu o interesează părerea părinţilor ei, că tot ce îşi doreşte e să-l aibă alături. Elly, mărturisire incredibilă: “Am încercat să-i explic că nu mă interesează ce spun ai mei!”

Elly: “Daca as fi fost in locul lui Cristian as fi luptat pana la capat, nu as fi abandonat!”

Oameni din toate colţurile ţării au acuzat-o pe doamna Andreea, mama lui Elly, că este vinovată de plecarea lui Cristian, însă aceasta a negat vehement. Ea a mărturisit că i-a reproşat concurentului doar că purtarea verghetelor este un păcat, iar acest lucru l-a deranjat pe Cristian. Reacţia mamei lui Elly, după ce Cristian a sărit gardul: “Nu a plecat din vina mea!”

Tatal lui Elly s-a arătat dezamăgit de gestul lui Cristian şi a spus că ar fi trebui să stea să lupte.

Tatal lui Elly: “Fuga lui Cristian inseamna sfarsitul relatiei lui cu fiica mea!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 martie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a, partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free