De ce a sarit Cristian gardul?


cristian-mpfm-4-a-sarit-gardul

Duminica seara, Cristian a luat o decizie radicala. Concurentul nu a mai facut fata presiunilor si evenimentelor petrecute in ultima perioada si a fugit din competitie, sarind gardul. Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Dupa o saptamana in care a fost mai mult despartit de Elly decat impreuna cu ea, dupa 7 luni in care a fost nevoit sa indure jignirile si refuzul tatalui iubitei lui, dar si indiferenta cu care a fost tratat atat sambata, cat si duminica de catre doamna Andreea si Elly, l-au facut pe concurent sa ia aceasta hotarare drastica.

Inainte de a sari gardul, Cristian se afla in gradina casei fetelor alaturi de Petru. Din pacate, acesta din urma nu a reusit sa-l convinga pe Cristian sa renunte la ideea de a pleca din competitie.

Reactia lui Elly la aflarea vestii ca iubitul ei a recurs la gestul extrem au adus-o pe aceasta in pragul disperarii. Cu ochii in lacrimi, Elly a exclamat: “Unde e Cristian?”

Dupa ce s-a mai linistit, Elly i-a marturisit Roxanei ca stia de mult timp de acest gand al lui Cristian si se temea mereu de acest moment.

Desi nu stie ce s-a intamplat dupa ce Cristian a pasit dincolo de gardul competitiei, Elly inca spera ca iubitul ei sa se fi razgandit si sa revina in concurs.

Credeti ca ii va fi acorda lui Cristian sansa de a reveni in competitie sau va fi descalificat pentru incalcarea regulamentului acestui reality-show?

In emisiunea de la ora 12, veti descoperi tot ce s-a intamplat! Iata un promo cu cele intamplate.

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “De ce a sarit Cristian gardul?”

  1. 5
    ion Says:

    Cristian aproape ca nu a vorbit in emisiuni Atunci de unde atatea aprecieri si voturi pentru primul loc ? Chiar el era lider in realitate ? Ce dovezi sunt in acest sens ?

  2. 4
    thtt oana Says:

    eu cred ca este o farsa si al baga din
    nou an casa cred ca Cristian a sarit gardul
    dar staful are sa zica ca a fost o farsa

  3. 3
    isabella Says:

    Eu una nu cred ca va mai fi acceptat in concurs ca pana la urma acest show are anumite reguli care nu sunt puse pt a fi incalcate.. nu cred k are importanta locul pe care a fost clasat pana acum . Cu parere de rau pt Cristian nu cred ca stafful ar incalca propriile reguli !

  4. 2
    Mariana Pitesti Says:

    Eu cred ca revine in casa Cristian.Are prea multi sustinatori si nu cred ca staful nu-si da seama ca va pierde din punct de vedere material.

  5. 1
    ingineru madalina Says:

    Cristian a ajuns la instabilitate emotionala ca urmare a unui cumul de e evenimente si intamplari : a fost interzis lui Elly de catre parintii ei( prin telefoane in direct, interventii la cumparaturi),a fost pedepsit in ultimasaptamana sa nu poata veni in casa fetelor ,a fost supus ispitelor in club si in casa si nu reusit sa treaca testul suparand-o pe Elly si totul a culminat cu intrarea d-nei ANdreea in casa si de felul in care a fost tratat de aceasta. A gresit recurgand la acest gest extrem si ar fi bine sa fi fost doar ceva de moment si sa revuna asupra deciziei ,pentru ca in aceste momente ELly este sfasiata de durere , noi sustinatorii lor avem ochii in lacrimi iar emisiunea a pierdut concurentul sezonului si cred piesa de rezistenta a sowlui. Cred ca poate fi consiliat psihologic ca pana la emisiunea in direct sa ia o decizia de a reintra in competitie si de a se casatori cu ELly in marea finala.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free