Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 21 martie 2015, ora 17.00 – partea a II-a


ana-mpfm4-finala-21-martie-2015

Scurt rezumat al emisiunii:Alte fete din competitie au avut ocazia sa-si revada mamele. Printre ele s-au numarat Carmen, Alexandra, Elly si Roxana (la ea nu a venit mama, dar au venit fratele, o prietena si 2 matusi). De asemenea si Nicolae impreuna cu doamna Maria au avut parte de o surpriza: matusa doamnei Maria a venit sa-i viziteze si sa le dea sfaturi.

Doamna Mioara, Lăurica și doamna Maria nu au reușit să ajungă la un numitor comun! Acestea s-au intalnit in afara casei si au discutat despre situatia dintre Laurica si Nicolae, dar au ajuns sa se acuze reciproc de greseli. A fost implicarea celor două mame decisivă pentru eșecul relației dintre Nicolae și Lăurica?

Nicolae a asistat neputincios la disputa dintre Laurica, doamna Mioara si mama lui. Doamna Mioara și doamna Maria și-au aruncat una asupra celeilalte vina pentru despartirea Lauricai de Nicolae.

Mama lui Elly a venit sa petreaca 2 zile impreuna cu fiica ei in competitie. Doamna Andreea a fost suparata pe Cristian, in urma materialului surprins la petrecerea de joi seara, data in cinstea baietilor. Mama lui Elly este de parere ca iubitul fiicei sale a cam exagerat cu bautura si gesturile fata de fetele prezente.

Amintirile Anei despre tatăl ei nu sunt dintre cele mai plăcute! Ana: “Vreau să-l întreb pe tatăl meu de ce nu mi-a dat niciun semn de viață”

Echipa Mireasa pentru fiul meu a mers pe urmele tatalui Anei, pentru a facilita o reintalnire intre acestia.  Căutările au avut succes: tatăl Anei a fost găsit! După ani de zile, Ana a auzit pentru prima dată vocea tatălui ei!

Tatăl Anei o contrazice pe fosta soție! După 13 ani, vrea să facă dreptate! Vorbele tatălui ei, spuse după 13 ani, nu au înduioșat-o pe Ana!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 21 martie 2015, ora 17.00 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free